TROS RADAR TAMMEVOGELS

 
 
 
 
MEDEDELING + updates:

Mediabedrijf neemt de tros radar exposure over!

Hierboven dus deel 1 van het ECHTE en COMPLETE verhaal m.b.t. tros Radar en tammevogels.nl die zij willens en wetens zonder enige vorm van wederhoor bewust in hun val hebben laten lopen.

Met op lucht gebaseerde overheidsmaatregelen het complete MKB kapot maken en de rest van de samenleving ontwrichten? Geen probleem voor de staats tv! Fons Hendriks met Tros Radar juichen het toe en dragen hun steentje bij. Hoe? Door DAT als 'consumentenprogramma van de publieke omroep' dood te zwijgen en mensen die gepassioneerd bezig zijn met een hobby kapot te maken!

update 24-02

Ook wordt meteen duidelijk waarom ze nu al in totale paniek verkeren en bedreigingen op ons afsturen om ons ook nog de mond te snoeren over de zaak!
Tros Radar mag met ondersteuning van advocatenkantoor van Kaam, Oosteinde 3 1017WT te Amsterdam info@van-kaam.nl bedreigen, lasteren en kapot maken wie, wat en waar zij maar wensen. Van kaam zorgt er voor dat degene die het betreft ook nog de mond gesnoerd wordt, zelfs op eigen website is het verboden dit te vermelden. In hun beleving dan weliswaar.

Je oppermachtig wanen, omdat je met zendtijd kunt maken en breken wie en wat je maar wilt, heeft natuurlijk altijd minstens 1 risico: je hoeft maar 1 keer de verkeerde te treffen.

Hadden wij tot op heden 24-02-2021 geen idee wie de in de Radar uitzending zich als slachtoffer profilerende John uit Limburg was, noch waar hij het over heeft, inmiddels is een belangrijke tip binnengekomen!
Het betreft John van Daal, Dorpstraat 34B 6122CE Buchten, tel. 0631932229 email; johnvandaal@hotmail.nl.
(bedankjes welkom)

Deze meneer heeft op 11 juli 2020 een pyrrhura hypoxantha gereserveerd a 157,-, zoals te zien in onderstaande ondertekende overeenkomst voor onbepaalde tijd ( aangegeven geschatte wachttijd 2 a 3 jaar op basis van aantal vogels in ons bestand) en met de status 'geen jongen geen eitjes'. Dit houd dus in dat er doelbewust een vogel is gereserveerd welke op dat moment niet bestaat. Het houd ook in dat zodra de betreffende hypoxantha beschikbaar komt op volgorde van datum binnenkomst reservering deze dus voor degene die hem reserveerde is bestemd.

Het staat en stond uiteraard ook meneer John vrij naar de eerste de beste of zelfs de laatste en de slechtste dierenwinkel te gaan om daar zijn vogel te halen. Blijkbaar was er een reden dat hij een 7 pagina's tellende overeenkomst met ons ondertekende om de vogel door onze koppels te laten voortbrengen en vervolgens door ons tot huisdier te laten socialiseren.

Zoals vermeld in voorwaarden, overeenkomst, openbare website en leden website is de mutatie hypoxantha een die voorkomt bij koppels die ook andere mutaties voortbrengen hetgeen altijd de kans met zich meebrengt dat er meerdere nestjes volgen, voordat de gewenste mutatie aanwezig blijkt.

Vervolgens worden aan al onze als huisdier gereserveerde vogels vooraf vastgelegde criteria toegekent welke in algemene voorwaarden, elke schriftelijke overeenkomst en op info pagina's van onze verschillende website ter inzage staan vermeld en meestal de hoofdreden vormen voor het feit dat men de vogel bij ons reserveert. Hierbij is onze definitie van het woord tam de hoofdzaak.

Interessant te vermelden is dat juist dat begrip 'tam' geheel niet van toepassing is op de vogel die meneer John tijdens de lastercampagne van tros radar laat zien en uiteraard helemaal niet van ons afkomstig is. Geen geduld John? Waarom ons dan wel de opdracht geven een vogel te socialiseren waarbij een veelvoud aan geduld noodzakelijkerwijs inbegrepen is dan welke jij hoeft 'op te brengen' totdat je vogel klaar is om met JOU te kunnen samenleven de komende 30 jaar wat de gemiddelde levensverwachting is van deze soort zoals u weet!?!

Wij wachten gemiddeld 2 tot 5 jaar totdat 1 koppel papegaaien of parkieten 1 ei legt, dat vervolgens succesvol wordt uitgebroed, totdat het jong geboren wordt en succesvol door de ouders tot zelfstandige vogel wordt opgevoed. WAARNA wij geheel volgens nederlandse wetgeving RIVM kunnen STARTEN met het socialisatietraject in huis ten einde het dier vertrouwd te maken met mensen en hanteerbaar volgens de kenmerken waar wij om bekend staan.

Verder heeft meneer John het over een 'verdwenen link'? Gebruikt Tros radar geestelijk gehandicapten om gepassioneerde hobbyisten kapot te maken en daar hun brood mee te verdienen?
Legt u Nederland maar eens even uit hoe een internet link 'verdwijnt' die ieder ander inclusief wijzelf elke dag gebruiken! De link namelijk naar onze ledenwebsite waar ook slechte acteur meneer John 24 uur per dag 7 dagen in de week de status van 20hypo2-02 kan inzien, totdat deze is aangepast naar 'klaar voor overdracht', zoals dat gebruikelijk is.

Het is natuurlijk volslagen absurd dat je eerst een overeenkomst tekent waarin o.a. is vastgelegd dat nimmer aanbetalingen worden geretourneerd en vervolgens de nationale tele - visie inschakeld om je 'visie' daarop te herzien zonder zelfs degene met wie je de overeenkomst heb afgesloten daarvan op de hoogte te stellen, maar wel geld gaat terug eisen. Wij zijn hier degenen die geld van u eisen meneer John en wel overeenkomstig de door u aangerichte schade en per direct.


 

 

 

 

* Bedankt voor de mails met steunbetuigingen.

1.meneer John uit Limburg, ontvangt dagvaarding met schadeclaim, want mensen doelbewust trachten te beschadigen is in tegenstelling tot zijn op lucht gebaseerde verhaal wel een bewezen strafbaar feit.

2. tros radar staats tv heeft 100% aantoonbaar valse informatie verstrekt in uitzending. een hobbykwekerij als bedrijf voordoen (naar een totaal onbekend adres gaan en doen alsof 'we daar verdwenen zijn', is ook volstrekt idioot) en op basis daarvan mensen publiekelijk aan de schandpaal nagelen is strafbaar. Hoogste tijd deze varkentjes dus eens te wassen.

WE ZIEN EEN MOOIE TIJD TEGEMOED!

Enkele reacties n.a.v. Tros Radar laster campagne:

"

Goede morgen Hans en Grace

Je kent me Dochter "..... ( Djo jo) nu ben haar moeder  en  ik zat huilend achter de tv toen ik zag wat Radar deed en wat die man jullie aandoet en Radar gebruikt wordt tegen jullie werk met liefde gedaan word en is veel werk en tamme vogels nu  Djo jo is nu bij mij weer een poos en wat voor liefde krijg ik is tam en laat zien wat kroelen is praten en mijn stress weet te onder drukken alles  wat je vraag  met geduld gaat me lukken.  heb geen vogel van jullie zelf hebben jullie me goed uitgelegd  Djo jo gaat wel weer terug maar ..... heeft een kind een baby en een vriend  wat de papa van kind is maar  tijd schoot vol en Djo jo aandacht nu   zei ik ze Djo jo gaat niet weg als die weg gaat  is terug naar Hans en Grace  een kind gooi je niet de deur uit en Djo jo ook niet nu zeg je iedereen die hier komt vraag waar komt deze mooie vogel vandaag   tamme vogels interesses maar je weet eerst goede gesprekken en er hangt een prijs kaartje aan want  niks gaat voor niks en ze willen wel goede klanten en geen  mensen van o leuk na een jaar of  4  weg  ermee.  nu Hans   die Fons  ze moeten ook mensen vragen waar aan jullie  en willen mee werken  goede nieuws van hun  vogels en ervaringen en zo moet Radar maar die Man geen vogel krijgen  ik zag die vogel dat is geen tamme vogel hij kan niet eens zelf  ik Denk dat jullie  als ervaren mensen eerst  moeten kijken aan wie ik nog wel wil verkopen waar zeker van weet wat goed is zo gaan jullie  ten onrechten ten onder en dat hebben jullie niet verdiend.

heel veel sterkte en geluk met gezien en de  vogels. ik hou van vogels  en  dierenpark waar vogels zijn gaat ik zitten kletsen  want ik heb geen rem meer .  NAH  hersenen en Djo jo is een heerlijke  kletser houd van gezelligheid. en heb nieuwe  love boy  kleintje gevonden via facebook  ook is een mannetje  en is speels en tam op mijn wijze en Djo jo accepteerd dat vogeltje. nu wat willen we nog meer.

vriendelijke groet

A van der B"

 

"beste Hans en Grace,

onvoorstelbaar dat die lui er alleen op uit zijn een programma te maken dat mensen nationaal kapot maakt
zonder enig onderzoek! Met verbijstering heb ik zitten kijken en kon alleen maar bedenken dat er over hun eens een prgramma gemaakt zou moeten worden, want ik ken jullie al wat langer dan vandaag en onze vogels zijn de dagelijkse getuigen van het fantastische werk dat jullie doen.
Als ik iets voor jullie kan doen, laat het weten!

met vr.groet,

M. K.

 

"" hoi Hans en Grace,

Elke dag genieten we van Coco dankzij jullie eindeloze inzet.
Wat die radar heeft geflikt is een van de smerigste streken die ik op tv ooit heb gezien.
Allemaal feiten die totaal niet kloppen, aannames en dan een halve zool in limburg als slachtoffer neerzetten die zonder woorden glashelder laat zien hoe triest hij is. Ze laten een vogel zien van een soort waarvan ik weet dat jullie deze niet hebben die panisch wordt van alleen al de aanwezigheid van mensen en er als een angstig totaal niet tam vogeltje vandoor gaat bij het openen van de kooi. Het tegenovergestelde dus van een tamme vogel. DAT moet dan aantonen dat jullie oplichters zijn! Wat een dwazen! Deze John (heet die wel echt zo?) heeft dus niet het geduld te wachten totdat het werk is gedaan om zo'n vogel inderdaad tam te krijgen, laat een wilde vogel alleen in een kooitje in z'n huis zitten, wat regelrechtige mishandeling is en tros radar gebruikt dat om mensen die WEL alle mogelijke moeite doen een dier happy te laten zijn met mensen zwart te maken. Zet deze mail maar op jullie site en laat het er niet bij zitten, mijn steun heb je!

fam B."

 

einde mededeling wordt vervolgd

 
 
 

 

 
<