Soldaten Ara | Ara Militaris

HOME | RESERVEREN | NIEUWSBRIEFAANBOD | PRIJZEN

 

Bijgewerkt t/m

 

Echt iets bijzonders!

Er worden doorgaans maximaal 3 jongen geboren per seizoen. Het is daarom verstandig een vogel te reserveren, zodra u besloten heeft dat het de ara militatis gaat worden ook al zijn er op dat moment nog geen jongen geboren noch eitjes gelegd. Uw reservering wordt dan direct gekoppeld aan de 3e te verwachten beschikbare vogel van het volgend nest.

Op dit moment staan de eerste 2 daarvan reeds in reservering. Doorgaans heeft het koppel 2 of 3 jongen per nest en maakt u dus aanspraak op de 3e vogel bij reservering. Onze prijzen worden maandelijks aangepast.
Reserveert u de vogel dan wordt de dan geldende prijs uiteraard niet meer gewijzigd. Zodra tot zelfstandigheid opgevoed bij de ouder vogels
komen de ara's naar ons voor socialisatie.

 

Met deze vogels kweken wij niet zelf. Ze komen van een goed bevriende kweker die dezelfde strenge regels en voorwaarden hanteert als wij. De vogels worden echter wel helemaal door ons gesocialiseerd tot huisdier. Uiteraard is ook een ara net als alle andere kromsnavels niet zomaar een huisdier wat door iedereen gehouden kan worden. Iedereen kan het leren in principe, maar voordat u er aan begint, adviseren wij altijd goed de door ons verstrekte info op deze site tot u te nemen.

Deze Ara soort is zo exclusief dat hij valt onder de beschermde papegaaien, waarvoor een cites verklaring nodig is. Dit is niets engs of gevaarlijks, maar gewoon een extra registratie die nu eenmaal verplicht is.

Uiteraard krijg je bij deze vogel alle officiele certificaten (cites, dna, medisch) en is deze, zodra hij klaar is voor vertrek maximaal tam, zoals men van ons gewend is.

1. cites verklaring

2. dna geslachts certificaat

3. gezondheidsverklaring certificaat

 

Ben u reeds geheel op de hoogte van onze werkwijze, daarmee akkoord en zich bewust van de wederzijdse verantwoordelijkheden en mogelijk relatief mogelijk lange of juist onverwachts veel kortere periode tussen reservering en overdracht dan kunt u via onderstaande knop ook direct reserveren zonder de gedetailleerde uitleg via de groene knoppen:
 

 

 

 

U krijgt bij deze vogel GRATIS levenslang deskundig advies en tips dmv bijbehorend VIP Lidmaatschap van ons VogelLeercentrum.nl. Naast alle updates van de vogel die we plaatsen tijdens het socialisatie proces, vind u hier levenslang een schat aan informatie m.b.t. het houden van een papegaai & parkiet als huisdier. Ook het stellen van vragen binnen dit besloten gedeelte behoort tot de mogelijkheden.

Op dit moment ( datum bovenaan pagina) heeft het koppel van onze bevriende kweker weer gezonde goed opgroeiende jongen. Zodra de vogels eenmaal zijn opgevoed door de ouders zullen wij het overnemen en daarmee de 'bestemming' huisdier op deskundge wijze verantwoorden.

Vul hiervoor het reserveringsformulier in en geef bij 'commentaar' aan dat het om deze vogel gaat. U ontvangt dan de verdere gegevens, waaronder de reserverings overeenkomst.

Ook is het bij tijdige reservering mogelijk de vogel op te voeden om samen te houden met een soortgenoot in de voliere. Laat dit ons echter wel z.s.m. weten.

 
 

 
Iedereen zal begrijpen dat het hebben van een Soldaten Ara een uitzonderlijke kans is die niet elke week voorbij komt. We zijn zorgvuldig in de keuze van de nieuwe eigenaar, dus als u interesse heeft, wees er dan vooral op tijd bij.

Graag willen we indien er jongen zijn dat ook deze vogel naar een serieuze liefhebber gaat.
Die weet ook dat de gemiddelde prijs voor deze soort rond de 2000,- euro ligt, en wij dus eigenlijk 550,- onder de gemiddelde prijs vragen en daarbij ook nog al het werk hebben gedaan voor opvoeding en socialisatie gedurende minimaal 10 weken ( meer wordt niet in rekening gebracht, maar wel uitgevoerd indien noodzakelijk voor individuele vogel).

We willen u dan ook vragen geen emails te sturen uitsluitend met de 'wat kost hij '.

Heb je werkelijk interesse dan weet je ook dat je in europa geen lagere prijs voor een deskundig tot huisdier gesocialiseerde soldaten ara kunt vinden.

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 
 

 
 
 

 

Soldaten Ara vorig nest:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

all rights reserved tammevogels.nl voorwaarden | Disclaimer | Privacy

 

<