Pyrrhura Molinae Groenwangparkiet

HOME | RESERVEREN | AANBOD | PYRRHURAS | REACTIES | PRIJZEN

Voor veel vogels is het vaak beter om ten minste per 2 gehouden te worden. Ook per stel blijven onze vogels absoluut tam. Daarom krijgt u altijd korting, wanneer u besluit 2 of meer vogels tegelijk over te nemen...
     
 

Bijgewerkt t/m

 

week 6/7: 5 jongen geboren bij de molinae's, waarvan op dit moment (datum zie bovenaan) nog 2 beschikbaar om te reserveren.

 

 


 

 

Voor de Pyrrhura Molinae CINNAMON KLIK HIER 

Voor de Pyrrhura Molinae PINEAPPLE KLIK HIER

 

 

Om 2 Molinae's samen te reserveren incl. KORTING klik u hier


Wanneer is mijn Pyrrhura Molinae klaar om op te halen?

De broedtijd duurt ongeveer 3 weken, dus zo kun je bij benadering uitrekenen wanneer ze geboren zullen worden als er vermeld staat 'eitjes' in het overzicht. Dan nog eens tussen de 6 a 8 weken bij de ouders, voordat ze groot en stevig genoeg zijn om door ons te worden gesocialiseerd tot huisdier. Gemiddeld kun je vanaf geboorte tot klaar voor vertrek om naar de nieuwe eigenaar te gaan ongeveer 11 weken tellen. Dit kan iets langer of korter duren, omdat we ons volledig richten op de individuele ontwikkeling van elke jonge vogel.

Zodra de vogel de juiste kenmerken vertoond, waaruit we kunnen afleiden dat het tijd is om naar de nieuwe en definitieve verzorgers te gaan, binnen maximaal 10 dagen, maken we een afspraak met degene die hem gereserveerd heeft. Zodra ze verder in huis worden gesociliseerd, maken we direct de eerste foto's en video's, zodat je zelf de ontwikkeling kunt volgen.

Op deze manier bereiken we al ruim 14 jaar de beste resultaten en zijn ook deze vogels van ons tot ver in het buitenland bekend om hun sterke vriendschappelijke houding t.o.v. de mensen en zelfs andere huisdieren. Je leest hierover alles in onze voorwaarden en uitleg m.b.t. reserveren.

Het komt nog al eens voor dat pas later blijkt dat er meer eitjes zijn gelegd en uitkomen dan eerder zichtbaar was. Gedurende de hele broedperiode laten we al onze vogels namelijk zoveel mogelijk met rust en kijken dus slechts af en toe naar de stand van zaken. Daardoor blijft het aantal beschikbare vogels dan gelijk nadat er een gereserveerd is of komen er meer beschikbaar, terwijl eerder minder beschikbare vogels werden vermeld.

Foto's en video's van gereserveerde vogels vind u in het VIP leden gedeelte, waarvan u automatisch gratis lid bent na reservering.

Voor verdere uitleg en toelichting omtrent onze werkwijze met het reserveren van een tamme kromsnavel klikt u HIER.

 
Om 2 Pyrrhura Molinae baby's samen te reserveren, klikt u HIER
 
 
RESERVEER UW PYRRHURA MOLINAE DIRECT:
 

Let Op: Dit formulier is niet bedoeld voor het stellen van vragen, maar uitsluitend voor het plaatsen van een reservering. Vragen die via dit formulier worden gesteld, kunnen helaas niet worden beantwoord. Heeft u een vraag? Gebruik dan aub dit formulier.

 

Weet u het zeker? Uw reservering wordt als een serieuze bindende overeenkomst behandeld. Wilt u de reservering van de vogel van uw keuze vastleggen, klik dan NA HET INVULLEN hieronder op 'NU RESERVEREN'. U geeft daarmee aan de voorwaarden gelezen te hebben en daarmee nadrukkelijk akkoord te gaan. Klik hier voor de: voorwaarden. Nadat u de betaalgegevens heeft ontvangen, is de voorlopige reservering 24 uur geldig.

a.u.b. aanvinken ter bevestiging dat u de voorwaarden heeft gelezen en d.m.v. deze overeenkomst daarmee akkoord gaat. Niet aangevinkte formulieren kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

 

Vul a.u.b. de volgende gegevens in om uw Pyrrhura Molinae/Groenwangparkiet baby te reserveren:

 
 

 

 
 
 
 

Lukt het niet met dit formulier?
KLIK DAN hier voor een ander reserverings- formulier

 
 
 
 
 
 

 
Om 2 Pyrrhura Molinae baby's samen te reserveren, klikt u HIER

 

 
 
 
Algemene Info Pyrrhura KLIK HIER
 

Meer uitgebreide info vind u in onze leden afdeling.

Mocht u besluiten een vogel bij ons te reserveren dan krijgt u automatisch GRATIS levenslang toegang tot de VIP leden afdeling waarin een schat aan extra, voor anderen dus NIET toegankelijke, informatie beschikbaar is en door nieuwe updates ook steeds uitgebreid wordt.

Wilt u uw vogel gaan trainen of specifiek omtrent gedrag, het aanleren van vaardigheden en alles wat er verder komt kijken bij het op verantwoorde wijze houden van een papegaai of parkiet dan kunnen we onze Papegaaienschool Online ( of dvd) cursus van harte aanbevelen. D.m.v. o.a. ruim 40 uur video materiaal leert u alle aspecten van zowel het trainen als het onder optimale omstandigheden als huisdier houden van een papegaai of parkiet. Lees meer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2012:
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Welke kooi, hoeveel geluid maken ze, hoe groot wordt een Pyrrhura? Lees Hier Verder GRATIS waardevolle Tips over Pyrrhura's

 

De Groenwangparkiet

De Groenwangparkiet is de bekendste van de pyrrhura's. Hij is al in grote aantallen gekweekt en er zijn al meerdere mutaties bekend. Het is een van de leukste en gezelligste vogels om in huis te hebben als kameraadje.

Ze zijn ontzettend sociaal als ze deskundig gesocialiseerd zijn. Daarnaast kunnen ze ook ontzettend veel leren. We hebben mensen meegemaakt die 3 weken nadat ze de baby Molinae hadden opgehaald vol enthousiasme belden om te vertellen dat hij ze hem al helemaal zindelijk gemaakt hadden en dat hij zelfs al wat woordjes sprak.

Bij ons liggen de jongen regelmatig al stoeiend door de kooi te rollen, maar dat geld ook voor de andere Pyrrhuras.

Door sommige mensen wordt hij nog wel eens met de Bruinoorparkiet verwisseld, maar door de kastanjerode staart is hij hier makkelijk van te onderscheiden.

Ook qua prijs is dit een goede vogel om mee te beginnen.

Lees hier meer Achtergrond informatie over de Pyrrhura Molinae

Wilt u echt een zeer uitgebreid advies en alles te weten komen over deze soort en vele andere kromsnavels? Dan is het e-boek 'Kromsnavel Geheimen Onthuld' een echte aanrader. Naast een nauwkeurig aankoop advies vind tu allerlei tips uit de praktijk, zodat u zelf als expert precies weet waar u tijdens de aanschaf op moet letten.

Heeft u al een kromsnavel in huis en bent u op zoek naar de fijne kneepjes van de verzorging van zo'n tamme vogel dan is deze gids zeker een verhelderende ontdekking.

Tijdelijk ontvangt u bij inschrijving een GRATIS DVD met talloze tips en adviezen, rechtstreeks uit de praktijk! Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

 
Mijn Eerste Pyrrhura | Pyrrhura Algemene Info
 

 

 
 
 
 

 

 

Direct Reserveren

 
 
 
 

Pyrrhura Molinae Cinnamon Baby

 

 

 

 

Pyrrhura Molinae Pineapple

 

foto's Pineapple 2009, huidige foto's volgen ...:

 

 
 
Pyrrhura Molinae Blauw Baby
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Waarom een Pyrrhura? Speciale Video Tip Aanrader!

 
 
 
Molinae Groenwangparkiet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DIRECT RESERVEREN
 
Algemene Info Pyrrhura KLIK HIER
 
terug naar boven
 
 

 
 
 
 
 

Welke Vogel Past bij Jou?

 
Wilt u echt een zeer uitgebreid advies en alles te weten komen over deze soort en vele andere kromsnavels? Dan is het e-boek 'Kromsnavel Geheimen Onthuld' een echte aanrader. Naast een nauwkeurig aankoop advies vind tu allerlei tips uit de praktijk, zodat u zelf als expert precies weet waar u tijdens de aanschaf op moet letten.

Heeft u al een kromsnavel in huis en bent u op zoek naar de fijne kneepjes van de verzorging van zo'n tamme vogel dan is deze gids zeker een verhelderende ontdekking.

Tijdelijk ontvangt u bij inschrijving een GRATIS DVD met talloze tips en adviezen, rechtstreeks uit de praktijk!Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

 

Home |Reacties | Faqs

©®™ Copyrights