Maïsparkieten
ARATINGA PERTINAX SURINAMA

 

HOME | PRIJZEN | ACTUEEL AANBOD TAMME VOGELS
 

 
Let Op: Het kan enkele seconden duren, voordat deze pagina geladen is.
 

Bijgewerkt t/m  

 

Meer weten over deze exclusieve kromsnavel?

Klik op de knop en gebruik je naam en email om direct een persoonlijk bericht te ontvangen over onze jonge maisparkieten, vereiste verzorging, kooi en de op dit moment geldende actuele prijs (wordt maandelijks aangepast a.d.h.v. beschikbaarheid/kweekresultaten):

 

Op de Antillen en in Suriname ook wel bekend als Prikichi.

De latijnse naam is: Aratinga Pertinax Surinama.

Een prachtig gekleurde en getekende vogel om te zien, maar met een nog interessanter karakter. Zijn ze in de vrije natuur de vrees van maisboeren en een bedreiging voor hun broodwinning, als tamme vogel in huis heb je er een ware kameraad aan.

De door ons opgevoede Maïsparkieten zijn ontzettend tam, absoluut geen lawaaimakers en erg speels. Ze houden van veel aandacht en spelen met hun verzorgers. Als koppeltje van twee vermaken ze zich ook uitstekend tijdens uw afwezigheid en blijven door hun intensieve training van heel jongs af aan beslist net zo tam wanneer ze regelmatig uw aandacht blijven krijgen.

Ondanks dat het niet de bedoeling was tijdens dit seizoen Maisparkieten jongen tot huisdier te socialiseren, hebben we besloten vanwege de aanhoudende vraag ernaar en het feit dat er nu aan het begin v/d seizoen al nieuwe jongen zijn geboren er toch enkele te socialiseren. Dit betreft dus slechts maximaal 4 tot 6 vogels voor dit jaar. De reden hiervoor is dat overige jongen zullen worden ingezet voor verdere kweek vanwege de schaarste/zeldzaamheid in Europa van deze soort.

Lees meer over de Maisparkiet

Reserveer uw Maïsparkiet hier

 

Ook is het bij tijdige reservering mogelijk de vogel op te voeden om samen te houden met een soortgenoot in de voliere. Laat dit ons echter wel z.s.m. weten.

Maisparkiet RESERVEREN

 

 
 
 
FOTO ALBUM
 

 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
FOTO ALBUM 2010
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vorige Nestjes:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Bent u reeds bekend met onze werkwijze en voorwaarden?
Klik dan hieronder om direct een of 2 Maisparkieten te RESERVEREN.

1 Maisparkiet RESERVEREN

2 Maisparkieten RESERVEREN

 

 
 
 

Welke Vogel Past bij Jou?

 
Wilt u echt een zeer uitgebreid advies en alles te weten komen over deze soort en vele andere kromsnavels? Dan is het e-boek 'Kromsnavel Geheimen Onthuld' een echte aanrader. Naast een nauwkeurig aankoop advies vind tu allerlei tips uit de praktijk, zodat u zelf als expert precies weet waar u tijdens de aanschaf op moet letten.

Heeft u al een kromsnavel in huis en bent u op zoek naar de fijne kneepjes van de verzorging van zo'n tamme vogel dan is deze gids zeker een verhelderende ontdekking.

Tijdelijk ontvangt u bij inschrijving een GRATIS DVD met talloze tips en adviezen, rechtstreeks uit de praktijk!
Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

 

 
 
 

all rights reserved tammevogels.nl voorwaarden | Disclaimer | Privacy