Home | Aanbod

Voor veel vogels is het vaak beter om ten minste per 2 gehouden te worden. Ook per stel blijven onze vogels absoluut tam. Daarom krijgt u altijd korting, wanneer u besluit 2 of meer vogels tegelijk over te nemen...
 
Lori van de Blauwe Bergen
 

Bijgewerkt t/m

 

Baby Lori van de Blauwe Bergen ook genoemd Regenbooglori.

Erg lieve vogel. Pittig karakter als ze straks opgroeien en erg intelligent. Het zijn nectar eters, dus speciaal voer vereist, wat overal makkelijk verkrijgbaar is.

Wat men vaak als nadeel aanmerkt is dat wat er van voren zeg maar vloeibaar in gaat, ze eten voornamelijk nectar en fruit, dat komt er van achteren weer net zo vloeibaar uit.
Om met deze soorten te kweken vereist dan ook ontzaglijk veel onderhoud, maar eigenlijk valt het houden van een of twee lori's in huis als tamme vogel ons alleszins mee wat dit betreft.
Ze laten zeker niet meer vallen dan een gemiddelde pyrrhura of valkparkiet. Het is alleen wat wateriger.
 
 
 
De Lori van de Blauwe Bergen is wellicht de bekendste van de wigstaartlori's of de ?Regenbooglori?s?. Inderdaad, want van de ongeveer 24 ondersoorten van het geslacht Trichoglossus haematodus is de Trichoglossus haematodus moluccanus of de Lori van de Blauwe Bergen wel de meest gehouden soort.Dat de Lori?s tot de kleurrijkste parkieten behoren is wel algemeen bekend. Dat zij een speciale wijze hebben om zich te voeden is een ander aspect en dit vooral is een bijzonderheid waarmee een beginnende lori kweker/houder dient rekening te houden.
 

Als tam kameraadje in huis is deze Lori erg populair. Het zijn zeer speelse intelligente dieren die veel van gezelschap van hun verzorgers houden. Ze zijn goed te trainen en kunnen daar ver in gaan.

Lees meer achtergrondinformatie...

 

 

 
 
 
 
Meer videos
 
 
 
 
 
 
2 weken eerder:
 
 
 
 
 

DIRECT RESERVEREN

 
 
 

Welke Vogel Past bij Mij?

 
Wilt u echt een zeer uitgebreid advies en alles te weten komen over deze soort en vele andere kromsnavels? Dan is het e-boek 'Kromsnavel Geheimen Onthuld' een echte aanrader. Naast een nauwkeurig aankoop advies vind tu allerlei tips uit de praktijk, zodat u zelf als expert precies weet waar u tijdens de aanschaf op moet letten.

Heeft u al een kromsnavel in huis en bent u op zoek naar de fijne kneepjes van de verzorging van zo'n tamme vogel dan is deze gids zeker een verhelderende ontdekking.

Tijdelijk ontvangt u bij inschrijving een GRATIS DVD met talloze tips en adviezen, rechtstreeks uit de praktijk!
Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

 

 
 
 

all rights reserved tammevogels.nl voorwaarden | Disclaimer | Privacy