Halsbandparkieten

Home | Aanbod | Prijzen

 
 

Bijgewerkt t/m

 

Klik altijd even op F5 (keyboard) om de laatste versie van deze pagina te laden

 
U kunt geen halsbandparkiet van ons overnemen, totdat deze weer als beschikbaar staan aangemekrt op deze pagina en in het overzicht.

Bij ons voorkomende kleuren:

groen, geel, blauw

 


 

 
Ze zijn zelfs in Nederland in het 'wild' te vinden. In grote getale vermaken ze zich in stadsparken in o.a. Den Haag en Rotterdam.

Ook hier geld weer: Beter 1 vogel in de Hand dan Tien in de Lucht!

Deze slimme, sterke en actieve vogels zijn ontzettend boeiende en lieve dieren voor in huis mits op de juiste manier tam gemaakt. Ze kunnen veel leren; kijk maar eens bij de reacties.

Een 'wilde' halsbandparkiet is absoluut geen vogel voor in huis. Het lawaai gaat door merg en been en de vogel heeft nooit geleerd om binnenshuis te leven dus wil alleen zo snel mogelijk er vandoor.

Door de juiste 'opvoeding' zijn het helemaal geen schreeuwers, maar gezellige flinke actieve kameraadjes voor in huis die een behoorlijk woordje kunnen leren praten ook.

Reserveer vandaag de laatste van het seizoen!

Lees meer over halsbandparkieten

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

KLIK HIER om een GROENE halsbandparkiet te reserveren

 
 

 
 
 

Welke Vogel Past bij Jou?

 
Wilt u echt een zeer uitgebreid advies en alles te weten komen over deze soort en vele andere kromsnavels? Dan is het e-boek 'Kromsnavel Geheimen Onthuld' een echte aanrader. Naast een nauwkeurig aankoop advies vind tu allerlei tips uit de praktijk, zodat u zelf als expert precies weet waar u tijdens de aanschaf op moet letten.

Heeft u al een kromsnavel in huis en bent u op zoek naar de fijne kneepjes van de verzorging van zo'n tamme vogel dan is deze gids zeker een verhelderende ontdekking.

Tijdelijk ontvangt u bij inschrijving een GRATIS DVD met talloze tips en adviezen, rechtstreeks uit de praktijk!
Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

 

 

  Home

all rights reserved tammevogels.nl voorwaarden | Disclaimer | Privacy