Blauwgele Ara Ara Ararauna

Home | Vogelsoorten | Reserveren | NieuwsbriefReacties | Aanbod | WebLog

 

Bijgewerkt t/m

 

Blauwgele Ara Reserveren siezoen 2018

Op dit moment nog geen jongen, maar wel de eerst volgende 2 in reservering. Per nest zijn er doorgaans 3 vogels, maar dit is vooraf nooit te bepalen.

Extreem tam en geheel volgens ons inmiddels beroemde concept gesocialiseerd tot papegaai die zich thuis voelt als huisdier.

U vind al onze prijzen op DEZE PAGINA

Uiteraard krijg je bij deze vogel alle officiƫle certificaten en is deze, zodra hij klaar is voor vertrek maximaal tam, zoals men van ons gewend is.

1. dna geslachts certificaat

2. gezondheidsverklaring certificaat

U krijgt bij deze vogel GRATIS levenslang deskundig advies en tips dmv bijbehorend VIP Lidmaatschap van ons VogelLeercentrum.nl. Naast alle updates van de vogel die we plaatsen tijdens het socialisatie proces, vind u hier levenslang een schat aan informatie m.b.t. het houden van een papegaai & parkiet als huisdier. Ook het stellen van vragen binnen dit besloten gedeelte behoort tot de mogelijkheden.

Zodra de jonge vogels eenmaal zijn opgevoed door de ouders zullen wij het overnemen en daarmee de 'bestemming' huisdier op deskundge wijze verantwoorden volgens elders op deze site uitvoerig beschreven beproefde methode.

Vul hiervoor het reserveringsformulier in en geef bij 'commentaar' aan dat het om deze vogel gaat. U ontvangt dan de verdere gegevens, waaronder de reserverings overeenkomst.

Ook is het bij tijdige reservering mogelijk de vogel op te voeden om samen te houden met een soortgenoot in de voliere als zijnde NIET tam. Laat dit ons echter wel z.s.m. weten.

 
We zijn zorgvuldig in de keuze van de nieuwe eigenaar, dus als u interesse heeft, wees er dan vooral op tijd bij.

Graag willen we indien er jongen zijn dat ook naar een serieuze liefhebber gaan.
Die weet ook dat de gemiddelde prijs voor deze soort rond de 1500,- euro ligt, en wij dus eigenlijk onder de gemiddelde prijs zitten en daarbij ook nog al het werk hebben gedaan voor opvoeding en socialisatie gedurende minimaal 14 weken ( meer wordt niet in rekening gebracht, maar wel uitgevoerd indien noodzakelijk voor individuele vogel).

We willen u dan ook vragen geen emails te sturen uitsluitend met de 'wat kost hij ' of 'ik heb bedrag xx' en wil hem daar voor ophalen. Al onze prijzen zijn na zeer zorgvuldige overweging tot stand gekomen en daarom zo laag mogelijk gehouden. Ze staan dus vast.

 

KLIK HIER en reserveer direct uw Blauwgele Ara Baby

 
 
 
 

Blauwgele Ara Jongen:

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

<