Reserverings-formulier TammeVogels

Home | Reacties | Prijsuitleg | Aanbod

 
 

Dit is GEEN webwinkel. Wij gaan er van uit dat iedereen die met ons een overeenkomst aan gaat door een papegaai of parkiet te reserveren zich van te voren grondig op de hoogte heeft gesteld van de noodzakelijke algemeen geldende voorwaarden waaraan iedereen moet voldoen om met succes een of meer van deze dieren als huisdier te kunnen houden.

Daarnaast gaan we er van uit dat u met het plaatsen van een reservering tegelijkertijd verklaard volledig op de hoogte te zijn van onze reserverings voorwaarden en uitdrukkelijk akkoord gaat met het feit dat deze als overeenkomst tussen u en ons geldt.

U kunt direct de door u gewenste tamme babyvogel reserveren om er zeker van te zijn dat u daadwerkelijk degene bent die hem straks zal ophalen, wanneer hij klaar is voor vertrek. Zodoende kan de vogel ondertussen niet aan iemand anders worden verkocht.

Uiteraard kunt u ook bij ons thuis de vogel uitkiezen en reserveren, zolang deze niet al gereserveerd is. De ervaring leert echter dat het uitkiezen van een papegaai of parkiet op basis van de emotie van een moment erg onverstandig is. Eenmaal weloverwogen tot het besluit gekomen voor een bepaalde soort maakt het bij ons voor het succes van het houden als huisdier beslist niet uit welke individuele vogel u kiest.

Ook wordt een babyvogel niet tammer, wanneer degene die hem levenslang zal houden hem met pap voert op zo jong mogelijke leeftijd. Dit is behalve verboden ook een fabeltje. Een papegaai of parkiet wordt geschikt als huisdier door deskundige socialisatie. Precies datgene waar al onze aangeboden vogels aan voldoen.

Dit formulier is er o.a. om een duidelijk overzicht bij te kunnen houden welke vogels door wie zijn gereserveerd.

De behandeling van de reserveringen geschied op volgorde van binnenkomst van aanbetaling.

Niet op ontvangst van dit formulier alleen dus. Als u vandaag d.m.v. dit formulier uw vogel reserveert, sturen wij binnen max. 10 uur ( meestal binnen 2 uur) alle gegevens waarmee u de aanbetaling direct kunt doen met ideal of Mr Cash ( België). Het betreffende bedrag is dan vrijwel direct verwerkt, waarmee uw reservering is geplaatst.

Wacht u daarmee echter te lang dan is het goed mogelijk dat iemand anders die ondertussen ook dit formulier heeft ingevuld en antwoord heeft ontvangen eerder de aanbetaling afrekent en daarmee dus de door u gewenste vogel eerder reserveert.

Het kan dus soms op de minuut aankomen.

Na het op deze manier afronden van uw reservering, bent u automatisch & GRATIS VIP lid van onze 'leden afdeling'. U vind daar naast extra informatie omtrent het houden van een kromsnavel als huisdier ook de foto en of video updates van de door u gereserveerde vogel of vogels vanaf het moment dat is gestart met de verdere socialisatie in huis. Deze updates zijn dus nadrukkelijk niet meer, zoals voorheen te vinden in het openbare deel van de website.

De babyvogel blijft bij ons, totdat deze helemaal zelfstandig kan eten en op en top in huiselijke kring gesocialiseerd is. U ontvangt voor die tijd niet altijd persoonlijk een foto en/of video update, maar u kunt wel alle gemaakte foto's en video's zien op de betreffende pagina van de door u gekozen soort. Soms kunt u vanaf 1 a 2 weken voor vertrek de vogel live zien via de webcam als de techniek het toelaat.

Elke baby vogel krijgt een speciale individuele code toegewezen, zodat we precies weten wie welke vogel gereserveerd heeft.

Voor elke te reserveren vogel vragen we een aanbetaling van 50% die u dus direct met ideal, mr cash, creditcard, bankoverschrijving of direct via uw eigen paypal rekening kunt afrekenen.

Zodra u het reserveringsformulier heeft verzonden, ontvangt u een e-mail met de betaalgegevens.

Het restant rekent u dan af u dan, wanneer u de vogel komt halen of wanneer deze bij u bezorgt wordt.

Klik hier voor meer uitleg omtrent reserveren

 

Met deze reserveringsmethode besparen we veel tijd, wat direct in uw voordeel is, want alle gegevens worden nu automatisch bijgehouden, waardoor wij ons kunnen concentreren op het socialiseren van de door u gereserveerde vogel!
Ook is nu de kans op een dubbele reservering uitgesloten en bent u er dus 100% zeker van dat de betreffende tamme vogel inderdaad van u is op het moment dat u reserveert.

 

Voor de prijzen van onze gesocialiseerde tamme papegaaien en parkieten
download u het prijs overzicht HIER.

 

Op Voorhand Reserveren

 

Het is ook mogelijk om een bepaalde soort te reserveren, voordat er eitje of jongen zijn. De meeste mensen doen dit bij de meer exclusieve soorten, zoals de witbuik caique's, grijze roodstaarten, pyrrhura perlata's en vogels die we niet socialiseren.

Er kunnen ook andere redenen zijn waarom u liever lang van te voren vast een vogel wilt reserveren, zoals; (aanstaande-) verhuizing, verbouwing, terugkeer van vakantie, gespreide betaling ( immers elke reservering geschied met volledige betaling of met een 50% v/h totaal aanbetaling.

Voor het reserveren op voorhand ( zonder dat er eitjes noch jongen zijn) klikt u hier.

 
 

Zo Werkt Het:

 

Nadat het formulier is verzonden, ontvangt u een e-mail met verdere uitleg en betaalgegevens.

Door een vogel bij ons te reserveren, verklaard u zich nadrukkelijk automatisch akkoord met de door ons gehanteerde en op deze website te lezen voorwaarden.

Ook is het bij tijdige reservering mogelijk de vogel op te voeden om samen te houden met een soortgenoot in de voliere. Laat dit ons echter wel z.s.m. weten, zodat we daar tijdens het socialisatie proces rekening mee kunnen houden.

Het beste reserveert u exclusieve soorten middels de Overeenkomst voor Exclusieve Vogels. Klik hier om naar de overeenkomst pagina te gaan.

 

LET OP: Staat de gewenste soort niet vermeld in de onderstaande lijst, maar WEL in het actuele overzicht? Geef dan a.u.b. aan in het COMMENTAAR VAK om welke vogel het gaat.

Nadat u de mail met betaalgegevens heeft ontvangen, dient de (aan) betaling binnen 24 uur te zijn gedaan. Daarna verloopt de overeenkomst en kunt u alleen door een nieuwe reservering te plaatsen dezelfde vogel nog reserveren, zolang deze nog beschikbaar is.
 

Vul a.u.b. de volgende gegevens in:

* verplichte velden

 

Welke Babyvogel (s) wilt u reserveren?

Let Op: Dit formulier is niet bedoeld voor het stellen van vragen, maar uitsluitend voor het plaatsen van een reservering. Vragen die via dit formulier worden gesteld, kunnen helaas niet worden beantwoord. Heeft u een vraag? Gebruik dan aub dit formulier.
 
Voornaam:*
Achternaam:*
Geslacht:*
Adres:*
Postcode:*  
Woonplaats:*
Telefoon:*
Mobiel:
Email:*  
Vogelsoort:
 
 
 

Weet u het zeker? Uw reservering wordt als een serieuze bindende overeenkomst behandeld. Wilt u de reservering van de vogel van uw keuze vastleggen, klik dan hieronder op 'verstuur'. U geeft daarmee aan de voorwaarden gelezen te hebben en daarmee nadrukkelijk akkoord te gaan. Klik hier voor de: voorwaarden. Nadat u de betaalgegevens heeft ontvangen, is de voorlopige reservering 24 uur geldig.

a.u.b. aanvinken ter bevestiging dat u de voorwaarden heeft gelezen en d.m.v. deze overeenkomst daarmee akkoord gaat. Niet aangevinkte formulieren kunnen we helaas niet in behandeling nemen.


Domeinnaam registratie en hosting via Yourhosting

 

 
Let Op: De reservering van uw vogel gaat in op het moment dat de aanbetaling door ons is ontvangen. Helaas kunnen wij zonder aanbetaling geen vogels meer reserveren. Dit om teleurstellingen te voorkomen. Elke reservering betreft een zakelijke overeenkomst, waarbij u akkoord gaat met onze voorwaarden. Elke voorlopige reservering is 24 uur geldig vanaf het moment dat u van ons de betaalgegevens heeft ontvangen. Daarna is de betreffende vogel opnieuw beschikbaar voor reservering, wanneer er geen betaling is ontvangen.

Om er zeker van te zijn dat de door u gewenste vogel niet door iemand anders gereserveerd wordt vanwege een snellere betaling, kunt u het beste even contact met ons opnemen

 

Let Op:

Helaas kunnen we GEEN uitzonderingen m.b.t. wel of geen (aan-)betaling maken bij het plaatsen van reserveringen.

Als de aanschafprijs van een papegaai of parkiet om welke reden dan ook voor u te hoog is, verzoeken we u vriendelijk doch dringend van de aanschaf af te zien, want het houden van welke soort papegaai of parkiet als huisdier dan ook zal u ALTIJD ( veel) meer geld kosten dan alleen de aanschaf. Een valkparkiet kan bij goede verzorging 15 tot 25 jaar oud worden, een grijze roodstaart 80 jaar.

Als de aanschaf al een probleem is, zal de rest dat zeker worden.

Eén ongeval met uw vogel, waarvoor u naar de vogel arts moet en u bent al snel een bedrag kwijt dat afhankelijk van de soort hoger kan zijn dan de hele aanschafprijs.

Bent u boven een leeftijd van 40 jaar, dan dient u bij het reserveren van een papegaai een 'alternatieve verzorger' aan ons op te geven. Iemand die er van op de hoogte is dat uw papegaai bij hem of haar uitstekend verzorgd zal gaan worden, mocht dit noodzakelijk zijn.

Hierdoor proberen we er voor te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken wat er eventueel met uw vogel zou kunnen gebeuren als u er om welke reden dan ook blijvend niet meer voor kunt zorgen. Papegaaien zijn zeer intelligente dieren die zeer oud kunnen worden en dienen met veel respect behandelt te worden.

 

 
 

De Keuze voor een bepaalde papegaai of parkiet als huisdier moet van een aantal dingen afhangen. Om u op weg te helpen kunt u de volgende vragen proberen te beantwoorden.

Door betrouwbare informatie en ervaringen van anderen die reeds jarenlang met succes een kromsnavel als huisdier houden door te nemen kunt u uiteindelijk zelf een keuze maken. Daarnaast heeft elke soort zo zijn eigen karakter eigenschappen.

Voor de echte serieuze aanpak adviseren we:

DEZE LINK - KLIK HIER


1) Hoeveel tijd heb ik voor het dier/ hoe ziet mijn agenda er uit?
2) Hoeveel kennis heb ik in huis m.b.t. verzorging en omgang papegaai als huisdier?
3) Wat zijn mijn verwachtingen waaraan moet worden voldaan t.a.v. het houden van een vogel als huisdier?
4) Hoeveel ruimte heb ik in huis voor een papegaai/parkiet?
5) Wat is mijn budget, niet alleen voor de aanschaf, maar ook voor verzorging levenslang en ruimte voor calamiteiten, dierenarts etc?

 
 
 
 Disclaimer
 

Reserverings Voorwaarden

©® tammevogels.nl 1984-2018 | Disclaimer | Privacy Policy | Birdsuper BV Papegaaienschool Rotterdam | VLC