STOP

Home | Aanbod

 

 

Bent u reeds op de hoogte van onze werkwijze en/of bent u bekend met het houden van kromsnavels als huisdier dan kunt u onderaan deze pagina direct klikken op 'Ja, ik ga akkoord en weet wat ik doe.'
Dat verplicht u uiteraard nog tot niets.

 

Het aanschaffen van een papegaai of parkiet als HUISDIER is GEEN spelletje!

Ook het kweken en socialiseren van papegaaien en parkieten is GEEN spelletje!

 

Via ons een kromsnavel overnemen, betekend o.a. dat:

1. u geduld moet hebben, totdat de vogel kan worden overgedragen,

2. u 100% akkoord gaat met onze voorwaarden,

3. het gehele proces van reservering tot overdracht volledige op onze manier verloopt welke uitvoerig op deze website staat beschreven,

4. WIJ 24/7 365 dagen gedurende 4 tot 8 jaar intensief alles in het werk hebben gesteld een koppel zo goed mogelijk te verzorgen, ondanks dat deze hobby meer van een mens vraagt dan een 60 urige werkweek, waardoor strikte regels en werkwijze absoluut noodzakelijk zijn, VOORDAT er ook maar 1 jong geboren wordt. U heeft hier kennis van genomen.

5. er in het verlengde van punt 4 dus minstens zo veel werk is verzet voordat de door u te reserveren vogel geboren is, als dat er moet worden verzet om de vogel uiteindelijk 'geschikt te maken' om als HUISDIER te kunnen worden gehouden door u.

6. WIJ het prachtig vinden als u de liefde voor kromsnavels met ons deelt of wil gaan delen en we u daarom graag vooraf d.m.v. onze verschillende websites zo goed mogelijk informeren, maar ook tijdens de wachtperiode en na de overdracht op unieke wijze bijstaan in het verstrekken van alle mogelijke kennis en informatie.

7. Dit bij ons nooit kan zonder een op wederzijds respect gebaseerde bindende overeenkomst tussen ons als particuliere hobbyist en u als particuliere koper, ongeacht of u deze bij ons thuis afsluit of online.

8. Wanneer u punt 1 t/m 7 RESPECTEERT, u straks ongeacht de soort een vogel heeft die deskundig gesocialiseerd is tot huisdier en daardoor maximaal tam is, zoals hoe en waar dan ook op deze planeet maar mogelijk is. Het betekend ook dat de vogel alleen zo tam blijft als u even deskundig met het dier blijft omgaan.

 

Enkele cruciale vragen aan u, die bepalen hoe u nu verder gaat:

1. Bent u zich er van bewust dat u na reservering de komende 20 tot 80 jaar voor een nieuwe huisgenoot zal moeten zorgen, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat deze verstandelijke vermogens bezit die te vergelijken zijn met die van een kind van 5 jaar oud en sociale vaardigheden niet verder kan ontwikkelen dan die vergelijkbaar met een kind van 3 a 4 jaar oud en dat uw vogel dus levenslang in die zin 'een kind' zal blijven?

2. Bent u zich er in het verlengde van punt 1 van bewust dat het houden van een kromsnavel als huisdier geheel andere eisen stelt dan het houden van de bekende huisdieren, zoals hond, kat, cavia en konijn die meestal niet half zo oud kunnen worden als kromsnavels?

3. Heeft u de gedetailleerde informatie omtrent het houden van een kromsnavel als huisdier elders op deze website en de strenge voorwaarden die wij hanteren, gelezen, zoals o.a. het feit dat er in principe geen aanbetalingen worden geretourneerd na reservering noch online noch ter plaatse EN gaat u daarmee voor 100% akkoord?

 

 

U heeft nu 2 keuzes:

Nee, ik denk er nog even over na      |      Ja, ik ga akkoord en weet wat ik doe

 

 

 
 
 
 
 

Reserverings Voorwaarden

©® tammevogels.nl 1984-2016 | Disclaimer | Privacy Policy | Voorwaarden | VLC