HOME | BESCHIKBAAR

 

Koppels + niet tamme vogels

 

Elk seizoen is er een aantal jongen dat we bewust NIET socialiseren tot huisdier, maar zich verder laten ontwikkelen in de voliere.
Deze vogels zijn dus bestemd om verder mee te kweken en/of te houden in een voliere.

Uiteraard zijn hier heel andere prijzen van toepassing dan het geval is bij vogels waar we gemiddeld zo'n 4 maanden socialisatiewerk mee verrichten om ze als huisdier te kunnen gaan houden.

De ervaring heeft al geleerd dat mensen met voldoende kennis van zaken erin slagen ook dit soort vogels tot op zekere hoogte tam te maken. Echter zult u niet of nauwelijks het resultaat bereiken dat wij bereiken met de intensieve dagelijkse socialisatie tot huisdier bij ons in de privesfeer. Wij starten in dat geval reeds met het socialiseren, terwijl de vogels zich nog bij de ouders in de voliere bevinden. Dit geeft een enorme voorsprong t.a.v. vogels die al veel langer uitgevlogen en zelfstandig zijn.

Heeft u speciale wensen m.b.t. soort laat het even weten via het contact formulier.

De hieronder vermelde vogels zijn allen voorzien van officieel DNA geslachtscertificaat en per direct beschikbaar om op te halen. Desgewenst kunt u de vogel(s) van uw keuze direct reserveren via de reserveer nu link of mail ons via het contactformulier om een afspraak te maken. We reserveren NIETS zonder (aan-)betaling en houden dus geen vogels vast. Wie het eerste komt en/of heeft afgerekend, is de nieuwe eigenaar. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan.

Een aantal prachtige bewezen koppels waar we al een tijd succesvol mee hebben gekweekt, is af en toe te koop, omdat we wat ruimte moeten maken. Jaarlijks stellen we zorgvuldig koppels samen die zo jong en natuurlijk mogelijk ontstaan.

Het zijn altijd zeer goede kweekkoppels, fors en mooie kleuren.
Ook hebben we af en toe dus een jong koppel, dat weliswaar nog niet bewezen is, maar wel van zeer jong af en ( onverwant!) aan elkaar gehecht is geraakt.

Elk jaar zijn er ook vogels beschikbaar die NIET tot huisdier worden gesocialiseerd en dus geschikt zijn voor de voliere en/of kweek. Er zijn mensen die er alsnog in slagen deze vogels tam te krijgen tot op zekere hoogte, maar dat is uiteraard niet de opzet.

Let op: ook voor onderstaande vogels die NIET tam zijn, gelden WEL dezelfde voorwaarden bij reservering. Deze vogels zijn NIET geschikt als huisdier. Probeert u dit toch dan is dat NIET onze verantwoording en nemen wij GEEN vogels retour. Onderstaand overzicht is dus met name bestemt voor mede kweek hobbyisten die op zoek zijn naar zuivere vogels die in top conditie zijn.

voor meer info stuur ons a.u.b. even een mail

 
 

De hieronder vermelde vogels zijn voorzien van
officieel DNA geslachtscertificaat
en per direct beschikbaar om op te halen.

Desgewenst kunt u de vogel(s) van uw keuze direct reserveren
via de reserveer nu link of mail ons via het contactformulier
om een afspraak te maken.

We reserveren NIETS zonder (aan-)betaling en houden dus geen vogels vast.
Wie het eerste komt en/of heeft afgerekend, is de nieuwe eigenaar.
Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan.

 

 
Beschikbaar per 03-10-2023:
           
SOORT GEBOREN  OPHALEN VANAF OMSCHRIJVING GESLACHT PRIJS
       
           
         
         
         
* inclusief aanwezig DNA sexbewijs
       
       
       
       
       
       
       
       
  De Online Supermarkt voor uw Papegaai en Parkiet.
Van liefhebbers voor liefhebbers met uitsluitend beproefde artikelen!

 
       
 

all rights reserved tammevogels.nl voorwaarden | Disclaimer | Privacy

 

 

<