Baby Valkparkieten

Home | Vogelsoorten | Reserveren | NieuwsbriefReacties | Aanbod | WebLog

 

Bijgewerkt t/m

 

Beschikbaar om te reserveren:

week 38/39 5 jongen geboren, waarvan op dit moment
nog 2 beschikbaar om te reserveren.

 

te verwachten kleuren: lutino, wildkleur, grijs ( geen witmasker), bont

 


Doorgaans zijn ze een week of 9 tot 13 zodra ze klaar zijn voor vertrek.

Dat betekend dus o.a.:

  • in het gezin opgevoed

  • deskundig gesocialiseerd met zowel de mensen als andere huisdieren zoals hond en kat en ook andere kromsnavels.

  • geheel zelfstandig met voeding, waardoor bijvoeren niet meer noodzakelijk is. Het is uiteraard nog wel mogelijk als 'extraatje'.

 

Reserveer tijdig, want het komt vrijwel nooit voor dat je bij ons een vogel direct kunt meenemen, ze worden allemaal lang van tevoren gereserveerd.

RESERVEREN VALKPARKIET

Let Op:

Gedurende 4 tot 6 weken al naar gelang noodzakelijk totdat de vogel 100% zelfstandig kan overleven, ( wordt altijd max. 4 weken in rekening gebracht) wordt de valkparkiet deskundig gesocialiseerd in huiselijke kring, met zowel de mensen als andere huisdieren a 2,32 per dag, totaal 65,-

 

Voor de kweek en alles wat daarbij komt kijken, rekenen we gemiddeld slechts 10,- of 20,- en bij de wildkleur zelfs NIETS!
 

Het totaal komt dan op 85,- voor een maximaal tamme albino, die niet gekortwiekt hoeft te worden en gemakkelijk 20 jaar oud wordt, een wildkleur op maar 65,- totaal ( je hebt de vogel dus GRATIS) en de overige kleurstellingen op 75,-


Wie dit nog te veel vindt ( jazeker het komt voor!), moet absoluut nooit een vogel als huisdier houden, de verzorging kost meer. Heb je in de 20 jaar dat zo'n vogel oud kan worden 1 keer een dierenarts nodig dan ben je al meer geld kwijt voor alleen het 'kijken'. Niet aan beginnen als je deze verantwoordelijkheid niet aan kunt, is dus het beste advies in dat geval.

Kijk ook eens bij pets place en vergelijkbare dieren superstores, je betaald voor een jonge valkparkiet die wekenlang in een kooitje van 40cm2 heeft gezeten zonder aandacht schaamteloos: 155,-.

Het komt nog al eens voor dat pas later blijkt dat er meer eitjes zijn gelegd en uitkomen dan eerder zichtbaar was. Gedurende de hele broedperiode laten we al onze vogels namelijk zoveel mogelijk met rust en kijken dus slechts af en toe naar de stand van zaken. Daardoor blijft het aantal beschikbare vogels dan gelijk nadat er een gereserveerd is of komen er meer beschikbaar, terwijl eerder minder beschikbare vogels werden vermeld.

Foto's en video's van gereserveerde vogels vind u in het VIP leden gedeelte, waarvan u automatisch gratis lid bent na reservering.

IK WIL MEER WETEN

 

2014

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valkparkieten foto's

 

 

 
 
 

Lees meer over valkparkieten en hun verzorging.

 

De valkparkiet is een zeer betrouwbare vogel, ideaal voor beginnende en gevorderde liefhebbers.

Sedert enkele jaren zijn er verschillende mutaties bijgekomen, na de witkop en witwang is er nu de geelwang. Ook zou er al sprake zijn van een goudwang variant afkomstig uit Engeland. Over de mutaties bij de valk zijn we zeker nog niet uitgepraat.

Het zijn uitstekende kameraadjes voor in huis mits goed gesocialiseerd. Het met de hand grootbrengen van een baby valkparkiet is een niet te onderschatten riskante bezigheid die het best aan ervaren vogeldeskundigen kan worden overgelaten.

Lees meer achtergrond info...

 

 

 
 

Nu Reserveren

 
Witmaskers
 
 
 

Nu Reserveren

 
 
Lutino en Grijs (wildkleur)
 

 
 

 
Valkparkiet Bont
 
 
 
Nu Reserveren
 
 
 

Welke Vogel Past bij Jou?

 
Wilt u echt een zeer uitgebreid advies en alles te weten komen over deze soort en vele andere kromsnavels? Dan is het e-boek 'Kromsnavel Geheimen Onthuld' een echte aanrader.

Naast een nauwkeurig aankoop advies vind tu allerlei tips uit de praktijk, zodat u zelf als expert precies weet waar u tijdens de aanschaf op moet letten.

Heeft u al een kromsnavel in huis en bent u op zoek naar de fijne kneepjes van de verzorging van zo'n tamme vogel dan is deze gids zeker een verhelderende ontdekking.

Tijdelijk ontvangt u bij inschrijving een GRATIS DVD met talloze tips en adviezen, rechtstreeks uit de praktijk!
Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.

 

 

Andere VogelsReacties | Faqs